STEELERZ ZOEKT JOU! Dikwandig CV monteur [starters én experts]


Met (jong) talent of ervaring én gedrevenheid! Gedrevenheid om samen met ons STEELERZ uit te laten groeien in een blakend gezond bedrijf. De komende jaren willen wij nog harder groeien dan wij nu al doen. Het neerzetten van een nieuw pand is één onderdeel van onze uitbreiding. Wij werken graag voor landelijke spelers maar zeker ook voor lokale ondernemers. Interesseert ons vakmanschap jou? Zet dan die extra stap voor ons én voor jezelf! Solliciteer direct!

Dikwandig CV monteur [starters én experts]

Over jou

Je bent goed in je vak of (ongekend) leergierig om het te worden. Je hebt een scherp oog voor techniek (het liefst allebei). Je handen vragen om staal, leidingen, installaties en weten van doorpakken. Tekeningen zijn voor jou geen kunst. Je leest ze zoals ze bedoeld zijn. Vanaf de tekening leg en sluit je nauwkeurig verwarmings – gekoeldwater en gasinstallaties aan en installeer je complete technische ruimtes. Kan je dit nu nog niet, dan leren wij het je! Ook dat is vakmanschap! 

Over STEELERZ

Je krijgt een waardevolle functie in ons bedrijf en wij zetten je in op veel verschillende projecten. Collega’s zul je er steeds meer bij krijgen. Misschien ken je al iemand die ook wil áánsluiten! Voor iedereen is ruimte voor persoonlijke groei en de werksfeer is goed. We zijn een stel nuchtere Steelerz waar in goed overleg veel mogelijk is. Je voelt je al snel een echte STEELER! Geen twijfel. 

Stuur je cv en sollicitatie naar middelkamp@steelerz.nl 
Tijdens een kop koffie volgt de rest van onze kennismaking vanzelf.

© Copyright 2022 Steelerz
Lid koninklijke Metaalunie