STEELERZ ZOEKT JOU! Constructiebankwerker – lasser [starters én experts]


Met (jong) talent of ervaring én gedrevenheid! Gedrevenheid om samen met ons STEELERZ uit te laten groeien in een blakend gezond bedrijf. De komende jaren willen wij nog harder groeien dan wij nu al doen. Het neerzetten van een nieuw pand is één onderdeel van onze uitbreiding. Wij werken graag voor landelijke spelers maar zeker ook voor lokale ondernemers. Interesseert ons vakmanschap jou? Zet dan die extra stap voor ons én voor jezelf! Solliciteer direct!

Constructiebankwerker – lasser [starters én experts]

Over jou

Je bent goed in je vak of leergierig om het te worden. Je hebt een scherp oog voor techniek (het liefst allebei). Je handen vragen om staal en weten van doorpakken. Je bent verantwoordelijk voor het maken van zowel kleine constructies, machinebouw als onze special products. De laswerkzaamheden zijn tig en mig/mag, ook het op maat maken van producten d.m.v. slijpen, boren, knippen en zetten behoren bij je werkzaamheden! Zelfstandig vanaf de tekening of vanuit je eigen inzicht en ervaring produceer jij goede producten! Kan je dit nu nog niet, dan leren wij het je! Ook dat is vakmanschap!

Over STEELERZ

Je krijgt een waardevolle functie in ons bedrijf en wij zetten je in op veel verschillende projecten. Collega’s zul je er steeds meer bij krijgen. Misschien ken je al iemand die ook wil áánsluiten! Voor iedereen is ruimte voor persoonlijke groei en de werksfeer is goed. We zijn een stel nuchtere Steelerz. Bij ons is in goed overleg veel mogelijk. Je voelt je al snel een echte STEELER! Geen twijfel.

Stuur je cv en sollicitatie naar info@steelerz.nl
Tijdens een kop koffie volgt de rest van onze kennismaking vanzelf.

© Copyright 2023 Steelerz
Lid koninklijke Metaalunie